Uutiset

Kirsi Hassinen Platomin toimitusjohtajaksi

Julkaistu 14.09.2023

Platomin tarinassa käynnistyy uusi luku yhtiön 25. vuosipäivän kynnyksellä, kun DI Kirsi Hassinen aloittaa yhtiön toimitusjohtajana 1.10.2023.

Platomin päivitetyt arvot

Julkaistu 29.08.2023

Platom on päivittänyt yhtiön toiminnan perustana olevat arvot. Arvoiksi valikoituivat turvallisuus, vastuullisuus ja kumppanuus. Työ lähti käyntiin strategian päivitysprosessin yhteydessä ja kesti yhteensä noin puoli vuotta. Vaikka lopputulos näyttää yksinkertaiselta, on taustalla pitkä pohdinta.

Platom delivers spent nuclear fuel drying system for Posiva’s encapsulation plant

Julkaistu 16.11.2022

Platom has delivered a spent nuclear fuel drying system for Posiva’s encapsulation plant, where Posiva is the responsible licence holder. Drying of nuclear fuel is essential part of the encapsulation process to ensure long term safety of nuclear fuel in the capsule.

Uudet tiimipäälliköt esittäytyvät

Julkaistu 28.09.2022

Uudistimme syyskuussa 2022 tiimi- ja palvelurakennettamme, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin ja tehokkaammin.

Kaikki uutiset

Blogit

Uratarina: Joel Maunulan matka nuoresta tieteenharjoittajasta Platom Oy:n tiimipäälliköksi

Julkaistu 16.05.2024

Joel Maunulan (Head of Operability) työura alkoi Platomilla vuonna 2016, hänen valmistuttuaan energiatekniikan diplomi-insinööriksi pääaineenaan ydinvoimatekniikka. Platomin tarjoama monipuolinen tehtäväkenttä ja asiakasprofiili siivittivät nuoren asiantuntijan valintaa hänen punnitessaan vaihtoehtoja työmarkkinoilla.

Työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu Platomilla

Julkaistu 25.04.2024

Opiskelu työn ohessa vaatii pitkäjänteistä omistautumista ja hyvää ajankäytön hallintaa. Sen lisäksi työnantajan suhtautuminen kouluttautumiseen vaikuttaa opintojen jouhevaan edistymiseen. Platomilla itsensä kehittämiseen asennoidutaan kannustavasti.

Fissiosta kohti fuusiota

Julkaistu 19.04.2024

Platom osallistuu yhdessä VTT:n kanssa DEMO-fuusioreaktorin radioaktiivisten jätteiden käsittelyn ja käytöstäpoiston suunnitteluun. DEMO on EUROfusion-konsortion konseptivaiheessa oleva fuusiolaitosdesign, jolla on tarkoitus osoittaa fuusioteknologian käyttökelpoisuus sähköenergian tuotannossa. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan DEMOn on määrä olla sähköntuotannossa 2050-luvulla.

Välitilinpäätös

Julkaistu 11.04.2024

On kulunut puoli vuotta siitä, kun luovutin Platom Oy:n toimitusjohtajan tehtävät Kirsi Hassiselle ja siirryin hallituksen puheenjohtajan roolin lisäksi edistämään yhtiön kansainvälistä liiketoimintaa. Tämän puolen vuoden aikana olen kiitollisena saanut todeta lukuisia kertoja, että päätös luopumisesta oli ehdottoman oikea.

Kaikki blogit