Turvallisuutta ja tehokkuutta tuottavia palveluita ydinvoima-alalle

Tarjoamme eritysosaamistamme ydinvoima-alan asiantuntijatehtävissä laajalla osaamisella, joustavasti ja riippumattomasti. Otamme vastuun haastavimmista kokonaisuuksista ja hallitsemme alan viranomaisvaatimukset kaikessa toiminnassamme. Vahvuutemme on pitkä ydinvoima-alan kokemus ja vahva osaaminen. Autamme asiakkaitamme luvitusten suunnittelun ja hallinnan, laitosturvallisuuden ja -optimoinnin sekä laite- ja järjestelmätoimitusten palvelualueilla.

Turvallisuus

Ydinturvallisuus alkaa perusteista, jota voidaan kontrolloida oikeilla toimintaolosuhteilla sekä sitä voi testata turvallisesti mallinnuksen avulla. Platomin säteilyn ammattilaiset auttavat huolehtimaan kaikista säteilyturvallisuuteen ja -suojeluun liittyvistä tarpeista.

Tutustu palveluihin

Käytettävyys

Palvelumme kattaa ydinlaitosten koko elinkaaren suunnittelusta, ja luvituksesta, käyttöön, käytöstä poistoon ja purkuun. Asiantuntijamme pystyvät tukemaan asiakkaita arvioinneissa, suunnittelussa sekä seurannassa. Meiltä saat myös lakimääräiset Säteilyturvallisuusasiantuntijapalvelut yrityksellenne.

Tutustu palveluihin

Tekniikka

Toteutamme ydinlaitosten laite- ja järjestelmätoimitukset sekä muutostyöt suunnittelutiimimme asiantuntevalla otteella asiakaslähtöisesti. Radioaktiivisen jätteen käsittelyn palvelumme sisältävät laitetoimitusten lisäksi erilaiset siihen liittyvät selvitykset ja koulutukset. Platomilla on myös erikoistunut UF6-ratkaisuihin ja autoklaavitoimituksiin.

Tutustu palveluihin

Luvitus, laatu ja projektit

Autamme viranomaishyväksyntöjen hakemisessa, luvitussuunnittelussa, kelpoistamisessa ja viranomaisaineistojen laadinnassa. Suoritamme myös riippumattomia arviointeja ja auditointeja. Tuemme asiakasyrityksen osaamisen kehittymistä ja hallintaa ydinenergia-alan koulutus- ja konsultointipalveluilla.

Tutustu palveluihin