Turvallisuutta ja tehokkuutta tuottavia palveluita ydinvoima-alalle

Tarjoamme eritysosaamistamme ydinvoima-alan asiantuntijatehtävissä laajalla osaamisella, joustavasti ja riippumattomasti. Otamme vastuun haastavimmista kokonaisuuksista ja hallitsemme alan viranomaisvaatimukset kaikessa toiminnassamme. Vahvuutemme on pitkä ydinvoima-alan kokemus ja vahva osaaminen. Autamme asiakkaitamme luvitusten suunnittelun ja hallinnan, laitosturvallisuuden ja -optimoinnin sekä laite- ja järjestelmätoimitusten palvelualueilla.

Turvallisuus

Varmistamme turvallisuuden ylläpidon ja kehittymisen tehokkaasti. Olemme riippumaton asiantuntija, ja tuemme ydinturvallisuuden jatkuvaa parantamista analyyseillä, malleilla ja turvallisuusselosteilla.  Platomin säteilyn ammattilaiset auttavat huolehtimaan kaikista säteilyturvallisuuteen ja -suojeluun liittyvistä tarpeista.

Tutustu palveluihin

Käytettävyys

Parannamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ydinlaitosten käytettävyyttä ja elinikää. Palvelumme kattaa ydinlaitosten koko elinkaaren suunnittelusta ja luvituksesta, käyttöön, käytöstä poistoon ja purkuun. Meiltä saat myös lakisääteiset Säteilyturvallisuusasiantuntijapalvelut yrityksellenne.

Tutustu palveluihin

Tekniikka

Toteutamme ydinlaitosten laite- ja järjestelmätoimitukset sekä muutostyöt suunnittelutiimimme asiantuntevalla otteella asiakaslähtöisesti. Radioaktiivisen jätteen käsittelyn palvelumme sisältävät laitetoimitusten lisäksi erilaiset siihen liittyvät selvitykset ja koulutukset. Platom on myös erikoistunut UF6-ratkaisuihin ja autoklaavitoimituksiin.

Tutustu palveluihin

Luvitus, laatu ja projektit

Autamme viranomaishyväksyntöjen hakemisessa, luvitussuunnittelussa, kelpoistamisessa ja viranomaisaineistojen laadinnassa. Suoritamme myös riippumattomia arviointeja ja auditointeja. Tuemme asiakasyrityksen osaamisen kehittymistä ja hallintaa ydinenergia-alan koulutus- ja konsultointipalveluilla.

Tutustu palveluihin