Platomin uudet (v)aatteet

Julkaistu 12.06.2018

Tervetuloa Platomin uusille kotisivuille. Uudet kotisivut ovat viimeisen puolen vuoden rypistyksen huipentuma, joka alkoi loppusyksyllä heränneestä ajatuksesta yhtiön organisaation ja johtamisjärjestelmän päivittämisestä. Päivittäminen osoittautui hankkeen edetessä melko laimeaksi ilmaisuksi, sillä pistimme loppujen lopuksi melkein kaiken uusiksi. Esittelen tässä blogissa toimintamme peruskivet eli fundamentit.

Platomin visio 2023 kuuluu:”Trusted Partner in Demanding Regulated Environments”. Toimimme vaatimuskeskeisissä toimintaympäristöissä, kuten ydinenergiateollisuudessa. Toimintamme keskiössä on jatkuva kehittyminen vaatimusten täyttämiseksi läpi erityisen haastavien hankkeiden koko elinkaaren. Rima on korkealla ja se kohoaa koko ajan korkeammalle.

Perusarvomme on 1+1>2. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme kaikissa vuorovaikutuksellisissa toiminnoissamme antamaan enemmän kuin saamme. Tämä koskee kaikkia sidosryhmiämme, sillä vain sitä kautta voimme taata jatkuvan kasvun. Henkilöstö on tässäkin asiassa avainasemassa. Tuotettu lisäarvo kulminoituu henkilöstöön panostamiseen ja lisäarvoon, jonka henkilöstö tuottaa vastineeksi. Palautamme reilun osan tuotetusta lisäarvosta takaisin henkilöstölle kiitoksena heidän antamastaan työstään.

Tavoittelemme jatkuvaa kasvua. Jatkuva kasvu edellyttää valppautta reagoida tarpeisiin järjestelmällisesti ja määrätietoisesti. Kasvaminen edellyttää aina astumista oman mukavuusalueen ulkopuolelle, oli sitten kyseessä yksilö tai koko yritys. Tuemme työntekijöitämme kasvamaan, sillä yritys kasvaa henkilöstön osaamisen kasvun myötä.

Olemme valinneet toimialan, joka edellyttää rohkeutta. Rohkeutta yksilötasolla kasvaa täyttämään alan vaatimukset, mutta erityisesti kollektiivista rohkeutta löytää yhdessä keinoja ratkaista monisyisiä ja vaativia haasteita. Teemme tärkeitä päätöksiä yhdessä ja tuemme toisiamme omilla yksilöllisillä vahvuuksillamme.

Platom vastaa yrityksenä siitä, että täytämme asiakkaidemme tarpeet vastuullisesti. Vastuullisuus tarkoittaa tarkoituksenmukaisuutta, turvallisuutta, ympäristövastuuta ja ihmisistä huolehtimista. Yhteiskuntavastuun kannamme liiketoiminnan kasvattamisella ja henkilöstömme hyvinvointiin panostamisella.

Näistä fundamenteista ponnistamme kohti tulevia haasteita. Platomilla on rento ote, vaikka toimiala äkkiseltään saattaisi vaikuttaa kovin konservatiiviselta. Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää Platomista mahdollisena työnantajana. Lupaan, että tarjoamme rohkeille ja kasvunnälkäisille työnhakijoille hyvän kodin joka tarjoaa haasteita ja mielenkiintoisia hetkiä työelämässä.

Kirjoitan tätä blogia uudelta toimistoltamme Tampereen Hermiasta, joka avattiin 6.6. kaikessa hiljaisuudessa. Tulen jatkossa käyttämää Hermian toimistoa omana tukikohtanani ja toivotan kaikki halukkaat tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihimme.