Platom on FinNuclearin vuoden jäsen!

Julkaistu 14.12.2021

Olemme erittäin kiitollisena vastaanottaneet kunniakirjan FinNuclearin syyskokouksessa 13.12.2021. Platom on valittu FinNuclearin henkilökunnan ja yhdistyksen puheenjohtajan kannatuksella vuoden 2021 jäseneksi. Valinnan perusteena oli nousumme ydinenergia-alalla sekä aktiivisuutemme jäsenenä. Olemme mukana mm. FinNuclearin järjestämissä Nordic Nuclear Forumeissa, osana klustereita Expo Dubai 2020 maailmannäyttelyssä ja World Nuclear Exhibitionissa sekä luennoineet FinNuclearin webinaareissa. Nämä ovat oivia ponnahdusalustoja kansainvälisille markkinoille.

Platomin pitkäaikaisena tavoitteena on kasvaa yhtiönä kokonaisvaltaisesti. Kasvaminen edellyttää yrityksen toimintojen järjestämistä siten, että edellytykset kasvulle ovat aina olemassa. Kasvumme peruspilareita ovat osaavat ja motivoituneet työntekijät. Tuemme työntekijöidemme ammatillista osaamista ja kehittymistä koulutuksilla, seminaareilla ja mahdollistamalla osallistumisen moniin mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.

Platomilla rohkeus tarkoittaa sitä, että pystymme arvioimaan kasvun mahdollisuudet kollektiivisesti ja tartumme niihin riskejä unohtamatta. Rohkeutemme antaa meille edellytykset kasvaa ja syventää kumppanuussuhteitamme. Tähtäämme asiakassuhteissamme kumppanuuksiin, jotka tuottavat mahdollisimman suuren lisäarvon sekä asiakkaille että meille. Vahvistamalla yhteistyötä kumppanien kanssa kasvatamme tuotetun lisäarvon määrää. Rohkea yritys koostuu työntekijöistä, jotka eivät pelkää ottaa haasteita vastaan. Tuemme kollektiivina toisiamme, mikä antaa selkänojaa ammatilliseen kehittymiseen.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin uusien ja jo olemassa olevien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kunniakirjan vastaanotto