Arvonta tekniikan alojen korkeakouluopiskelijoille 7.1.-10.2.2019

Julkaistu 07.01.2019

Millainen on Sinun unelmaduunipaikkasi? Kerro se meille!

  1. Kommentoi kilpailun kuvaan Instagramissa
  2. Tägää kaveri jonka haluaisit ottaa mukaan
  3. Seuraa meitä Instagramissa ja Linkedinissä

Osallistumalla voit voittaa itsellesi ja kaverillesi kahden yön hotellireissun Mikkeliin, mielenkiintoisia asiantuntijatapaamisia pääkonttorillamme ja VIP-illan Liiga-pelissä yhdessä tekniikan alojen huippuammattilaisten kanssa. Seuraaminen kannattaa jo siksi, että kuulet ensimmäisten joukossa uusista työ- ja harjoittelupaikoistamme!

Lisätietoa arvonnasta

Järjestämme osallistumisehdot täyttäneille Suomessa opiskeleville ja asuville tekniikan alojen korkeakouluopiskelijoille (AMK & Yliopisto) 7.1.-10.2.2019 arvonnan. Arvomme kaksi voittajaa, joiden palkintona on hotellireissu Mikkeliin itselleen ja kaverille 28.2-1.3.2019, ja 4 kpl VIP-lippuja (1/hlö) Jukurit-TPS -Liigapeliin pe 1.3.2019. Voittajat pääsevät kavereineen tutustumaan toimintaamme ja asiantuntijoihimme Mikkelin pääkonttorilla pe 1.3. mm. asiantuntijalounaan merkeissä.

Voittajille + kavereille kustannetaan ja toimitetaan etukäteen julkisen liikenteen (juna/bussi) liput Mikkeliin 28.2 ja takaisin kotipaikkakunnalle 2.3.2019. Kilpailu järjestetään Suomessa, ja liput koskevat kotimaisia julkisen liikenteen toimijoita, jotka kilpailun järjestäjä valitsee. Palkinnon hotelliyöpymiset (2 yötä, 2x 2hh) sisältävät aamupalatarjoilun, ja voittajille + kavereille tarjotaan lisäksi 28.2. päivällinen, 1.3 asiantuntijalounas, sekä aamu- ja päiväkahvitarjoilu Mikkelin toimistolla. Liiga-pelissä voittajille + kavereille VIP-lippujen mukainen tarjoilu. VIP-liput toimitetaan tapahtumassa. Voittajien + kavereiden kyydit hotellilta toimistolle ja Ikioma Areenalle ja takaisin järjestetään vierailun aikana. Tarkempi ohjelma, yksityiskohdat aikataulusta ja muu lisäinformaatio toimitetaan voittajille arvonnan ja palkinnon vastaanottamisen jälkeen.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä arvontapäivänä 11.2.2019, ja kysytään varauksia varten yhteystietoja, joita ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä markkinointiin tai muuhun kilpailun ulkopuoliseen tarkoitukseen.

Kilpailun järjestää Platom Oy. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Instagram ja LinkedIn eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä tai osallisena siihen.

Kirjoittaja