Kilpailuetu

Ydinvoima-alalla sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyy usein huomattava määrä rajoittavia viranomaisvaatimuksia. Asiantuntijamme ovat kerryttäneet syvällistä osaamista nimenomaan ydinvoimasovellutuksista, kuten turvallisuusluokitelluista järjestelmistä, reaktoriautomaatiosta sekä valvomosuunnittelusta.

Mitä teemme ja miksi?

Sähkö- ja automaatiopalvelussa tarjoamme osaamistamme hyvin joustavasti aina asiakastarpeiden mukaan. Esimerkkejä asiantuntijatyöstämme ovat muun muassa projektien tekninen toteutus, käyttöönottotehtävät, vaatimusmäärittelyt, kenttälaitekartoitukset sekä automaatiojärjestelmien mallintaminen. Automaatiojärjestelmien modernisoinnilla voidaan tähdätä esimerkiksi parempaan varaosasaatavuuteen ja sitä kautta saavutettaviin kustannussäästöihin tai toiminnan parempaan luotettavuuteen.

Lisäarvo

Intohimolla työhönsä suhtautuvat asiantuntijamme ovat vuosien varrella kartuttaneet tietotaitoa, joka on vertaansa vailla. Tavoitteemme on tätä osaamista hyödyntämällä tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen lopputulos.

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Business Unit Manager

Vesa Laitinen

Jätteenkäsittely
Säteilyturvallisuus
Eliniänhallinta
Prosessimallinnus
Suunnittelu
Sähkö ja automaatio

+358 44 550 4392