Kilpailuetu

Asiantuntijoillamme on kokemusta radioaktiivisten jätteiden käsittelystä sekä Suomessa että ulkomailla, niin ydinvoimalaitoksilta kuin tutkimuslaitoksilta ja muualta teollisuudesta. Tietotaitoa on kertynyt laitosten koko elinkaarten ajalta aina luvitussuunnittelusta (licensing planning) käytön aikaisen optimoinnin kautta käytöstä poistoon (decommissioning) jo 20 vuoden ajalta. Seuraamme alan ja siihen liittyvän teknologian kehitystä mielenkiinnolla, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme ajankohtaista osaamista.

Mitä teemme ja miksi?

Asiantuntijamme ovat apunanne niin esiselvityksissä, suunnittelussa, teknisten aineistojen tai menettelyohjeiden laadinnassa kuin laitetoimituksissa. Kaikilla jätteenkäsittelyyn kohdistuvilla kehitystoimenpiteillä tähdätään turvallisuuden, kustannustehokkuuden, ympäristöystävällisyyden tai parhaassa tapauksessa näiden kaikkien parantamiseen. Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että haluamme omalta osaltamme taata tuleville sukupolville yhtä hyvän maailman kuin meillä.

Lisäarvo

Ydinvoiman merkittävimpiin haittapuoliin kuuluvat sen tuottamat pitkäikäiset jätteet. Haluamme olla mukana varmistamassa, että turvallisen ydinvoimatuotannon jälkeensä jättämä rasitevaikutus on mahdollisimman pieni. Jätteenkäsittelyn tehostaminen ei välttämättä tarkoita merkittäviä investointeja, kunhan tehdyt käsittelyratkaisut ovat hyvin soveltuvia kyseiseen toimintaympäristöön.

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Profile picture of Joel Maunula

Business Unit Director

Joel Maunula

Laitosturvallisuus ja -optimointi

+358 50 575 1372