Turvallisuuden ja optimoinnin räätälöidyt ratkaisut

Platomin asiantuntijatiimi suunnittelee räätälöityjä ratkaisuja laitosturvallisuuden kehittämiseen sekä laitoksen prosessien ja toimintojen optimoimiseen. Pystymme vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti asiakastarpeisiin yhdistämällä erityisosaamisemme joustavaan ja ketterään toimintamalliin sekä koko organisaatiomme pitkään kokemukseen. Meille on tärkeää että tekemiemme projektien lopputulos vastaa asetettuja tavoitteita, joten pyrimme aina matalan kynnyksen kommunikaatioon kaikkien asiakkaidemme kanssa. Räätälöimme projekti- tai palvelutiimin aina tarvittavan osaamisen mukaan.

Toteutustavat

Projektina

Kokoamme soveltuvan projektitiimin, joka toteuttaa projektin sovituissa rajoissa ja määräajassa tuottaen teille toivotun lopputuotteen (esimerkiksi asiantuntijaraportin, selvityksen, laskentaraportin, tai muun aineiston).

Palveluna

Palvelumallissa tarve täytetään jatkuvatoimisen palvelun avulla. Yhteydenotto palvelutiimiimme toimii matalalla kynnyksellä, ja he toteuttavat tarpeenne palvelusopimuksen puitteissa. Palvelumalli mahdollistaa pienempienkin töiden teettämisen ilman suurempaa byrokratiaa, ja on myös tukitoimintojen pääasiallinen toteutustapa.

Tuettuna resurssina

Resurssitukimallissa asiantuntijamme toimivat osana teidän organisaatiotanne täyttäen esimerkiksi väliaikaisen resurssitarpeen paikan päällä. Resurssitukeen voimme tarjota yksittäisiä henkilöitä tai tarvittaessa tukitiimin.

Asiantuntijamme

Business Development Specialist

Vesa Laitinen

Jätteenkäsittely
Eliniänhallinta

Expert – Process Modelling & Safety Analyses

Expert – Nuclear Engineering

Expert – Electrical and Nuclear engineering

Leading Expert RadWaste

Tero Lytsy

Luvituksen ja kelpoistuksen tekniset aineistot
Jätteenkäsittely

Expert – Radiation Safety and Nuclear Engineering

Expert – Process Engineering

Taina Salminen

Suunnittelu
Säteilyturvallisuus

Expert – Nuclear Engineering

Expert – Chemical and Radiation Safety

Leading Radiation Expert

Hanna Tuovinen

Säteilyturvallisuus
Jätteenkäsittely

+358505289364

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Business Unit Director

Joel Maunula

Laitosturvallisuus ja -optimointi

+358 50 575 1372