Palvelun kuvaus

Platom on erikoistunut toteuttamaan uraaniheksafluoridin (UF6) käsittely- ja näytteenottojärjestelmiä ydinpolttoaineteollisuuden tarpeisiin. 20 vuoden aikana olemme ratkaisseet asiakkaidemme uraanin käsittelyyn liittyviä haasteita lähes 30 autoklaavitoimituksen myötä.

Pitkälle kehitetyn autoklaaviteknologiamme etuna on tehokkaaseen lämmönsiirtoon perustuva prosessinopeus. Teknologiamme mahdollistaa usean eri tyyppisen uraanisylinterin (esimerkiksi ANSI 48 ja 30B) käyttämisen samassa autoklaavissa. Nämä ominaisuudet tuovat asiakkaillemme lisäarvoa paremman prosessinopeuden ja pienentyneiden investointikustannusten myötä.

Autoklaavijärjestelmämme ovat turvallisia myös seismisesti herkillä (seismic) alueilla, ja jokainen tuote räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelussa ja toimituksessa otamme monialaisesti huomioon niin uraanin käsittelyn turvallisuus- ja laatuvaatimukset kuin luvituksen, kelpoistuksen ja viranomaisvaatimukset sekä tietenkin laitosturvallisuuteen ja optimointiin liittyvät tekijät. Laaja-alaisen organisaation tuki takaa laitesuunnittelutiimillemme erinomaiset lähtökohdat yksilöllisten laitteiden suunnitteluun ja toimitukseen. Ratkaisumme sisältävät autoklaavien lisäksi myös jäähdytys- ja sylinterin käsittelyjärjestelmät, jotka integroituvat saumattomasti laitoksen muihin järjestelmiin. Platomin kokonaisvaltainen ratkaisu takaa asiakkaallemme helpon asioinnin yhden palvelutarjoajan kanssa.

Autoklaavi_UF6

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Photo of Marco Steen

Business Unit Director

Marco Steen

Laitteet ja järjestelmät
Suunnittelu
UF6-ratkaisut

+358 44 491 8555