Kilpailuetu

Eri alojen suunnitteluosaajien ja lukuisten projektien myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvin laaja-alaista suunnitteluosaamista ja huomioimaan ydinvoima-alaa koskettavat erikoisvaatimukset. Laitteistoihin liittyen voimme tarjota myös valmistuksen laatusertifioidun alihankintaketjun kautta sekä huolehtimaan laitteiston toimituksesta ja käyttöönotosta käyttöpaikalla.

Mitä teemme ja miksi?

Voimme tarjota suunnittelua aina esiselvityksistä ja detaljisuunnittelusta laajoihin avaimet käteen ‑toimituksiin. Teemme suunnittelutyötä liittyen esimerkiksi kone-, prosessi-, sähkö-, automaatio- ja rakennustekniikkaan, reaktori- ja paloturvallisuuteen sekä jätteenkäsittelyyn. Suunnittelemme myös haastavien olosuhteiden edellyttämät räätälöidyt laitteistoratkaisut.

Lisäarvo

Tunnemme alan standardit, joten asiakkaalle toimitettu lopputuote on aina turvallinen ja laadukas. Korkeatasoinen suunnittelutyö on pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna kustannustehokasta, sillä se parantaa suunnittelun perusteella tehtyjen päätösten kannattavuutta ja toimitettujen laitteiden luotettavuutta.

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Manager, Delivery Projects

Hannu Torniainen

Prosessilaitteet ja -järjestelmät
UF6-ratkaisut