Kilpailuetu

Platomilla on kokemusta useista avaimet käteen -toteutuksista sekä EYT- että turvallisuusluokiteltuihin kohteisiin. Kilpailuetumme perustuu myös huipputason luvitusosaamiseen, joka edesauttaa toimitusten sujuvaa ja tehokasta toteutusta viranomaisvaatimusten mukaisesti. Toteutamme kaikki laite- ja järjestelmätoimitukset asiakaslähtöisesti, ja räätälöimme ratkaisut turvallisuuden ja tehokkuuden maksimoimiseksi.

Mitä teemme ja miksi?

Intohimomme ydinenergia-alan laite- ja järjestelmätoimituksiin on kantanut yhtiön perustamisesta asti. Yhdistäessämme periksiantamattoman vastuullisuuden ja innovatiivisen ajattelun voimme lisätä turvallisuutta ja tehokkuutta konkreettisesti. Ydinenergia-alan erityisvaatimukset tulee huomioida jo projektien suunnitteluvaiheessa ja näiden vaatimusten täyttämiseen olemme Platomilla erikoistuneet.

Lisäarvo

Laaja-alainen ydinvoima-alan osaamisemme mahdollistaa tehokkaan ja joustavan toiminnan sekä monipuoliset näkökulmat projektien kaikissa vaiheissa. Kokemuksemme kansainvälisissä laite- ja järjestelmätoimituksissa 20 vuoden ajalta luo vakaan pohjan haastavien kokonaisuuksien hallintaan.

Kaipaatko lisätietoa?
Ota yhteyttä!

Photo of Marco Steen

Business Unit Director

Marco Steen

Laitteet ja järjestelmät
Suunnittelu
UF6-ratkaisut

+358 44 491 8555