Platom Oy järjestää kaksi samansisältöistä täydennyskoulutuspäivää avolähteiden käyttäjille. Koulutukset järjestetään webinaareina torstaina 28.01.2021 ja torstaina 11.2.2021.  Koulutuksissa luennoitsijoina toimivat Platom Oy:n säteilyturvallisuusasiantuntijat Jussi Aromaa ja Hanna Tuovinen.

Koulutuksen sisältö

Pääpaino koulutuksessa on säteilylainsäädännön uusien vaatimusten tulkinnassa avolähteiden käytön näkökulmasta. Avolähteiden käytöstä on nykylainsäädännössä melko vähän tarkkoja säädöksiä, joten tulkinnan varaa löytyy. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu avolähteiden käytön parissa työskenteleville säteilyturvallisuusvastaaville ja säteilyturvallisuusasiantuntijoille, mutta koulutus on varmasti hyödyllinen myös muille avolähteiden käyttöön osallistuville henkilöille. Toki muutkin kuin avolähteiden käyttäjät voivat saada koulutuksesta vinkkejä ja ajatuksia myös muihin säteilylainsäädännön tulkintoihin. Nimensä mukaisesti koulutus lasketaan säteilysuojelun täydennyskoulutukseksi.

Koulutusten tarkemman aikataulun ja alustavan agendan löydät alta:

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin voi ilmoittautua alla olevien linkkien kautta. Koulutuksen hinta on 550 EUR/hlö (ALV 0 %). Ilmoittautumisen yhteydessä voitte esittää toiveita koulutuksen sisällöstä. Niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin koulutuksen varsinainen kohdeyleisö huomioiden.

Sitovat ilmoittautumiset 28.1.2021 järjestettävään koulutukseen viimeistään 12.1.2021

Ilmoittaudu tästä

Sitovat ilmoittautumiset 11.2.2021 järjestettävään koulutukseen viimeistään 26.1.2021

Ilmoittaudu tästä

Kumpaankin koulutukseen mahtuu 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ota yhteyttä!

Photo of Jussi Aromaa

Expert – Radiation Safety

Jussi Aromaa

Säteilyturvallisuus

+358 44 901 6505